آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج

ابهام در خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس

عضو پیشین هیات مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد خصوصی سازی دو باشگاه سرخابی تهران به هیچ عنوان اتفاق نخواهد افتاد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، حسن زمانی عصر امروز یکشنبه ضمن بیان این مطلب افزود: در سال ۹۷ از باشگاه استعفا کردم و همچنان پای صحبت‌هایم هستم. وزارت ورزش و جوانان در امور باشگاه و تصمیمات هیات مدیره دخالت می‌کرد، اما این دخالت توسط شخص وزیر انجام نمی‌پذیرفت.

 

عضو پیشین هیات مدیره استقلال که با رادیو ایران گفتگو می کرد ادامه داد: عده‌ای در وزارت ورزش دوست نداشتند استقلال رنگ آرامش به خود بگیرد. من یک استقلالی واقعی هستم و دوست ندارم ببینم استقلال دچار مشکلات مدیریتی شده باشد. در دورانی که در هیات مدیره استقلال بودم استقلال از نظر تامین منابع مالی و نبود تنش‌ها زبان‌زد بود.

 

او در رابطه با خصوصی‌سازی  باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: من در یک برهه مسوولیت مستقیم در واگذاری‌ها را به عهده داشتم و مطمئن هستم این اتفاق به هیچ عنوان نخواهد افتاد. هر وقت دولت از این دو باشگاه دل بکند، خصوصی‌سازی انجام می‌شود. مجلس مجوز واگذاری را صادر کرده است اما دلیل این که چرا این اتفاق نمی‌افتد را باید بررسی کرد. من اگر جای وزیر ورزش بودم تمام تلاشم را برای واگذاری این دو باشگاه انجام می‌دادم.

 

این عضو پیشین هیات مدیره باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که آیا احمد سعادتمند در استقلال موفق خواهد شد یا خیر؟ افزود: من به احمد سعادتمند توصیه کردم مدیرعاملی استقلال را نپذیرد و امیدوارم هرچه زودتر کار را به کاردان بسپارد، مدیران استقلالی توانمند زیادی هستند که می‌توانند در حال حاضر به استقلال کمک کنند.

 

او ادامه داد: مدیرعاملی در توان سعادتمند نیست و امیدوارم هرچه زود تر استعفا دهد. غریب بهترین گزینه مدیرعاملی استقلال است. من ۲۵ نفر را برای مدیرعاملی و ۲۰ نفر را برای عضویت درهیات مدیره مد نظر دارم که در صورت نیاز لیستم را به وزیر پیشنهاد خواهم داد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار